واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند
سرخط خبرها

احتمال نیاز به بیمارستان صحرایی در قم

  • کد خبر: ۱۹۱۶۰
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱
احتمال نیاز به بیمارستان صحرایی در قم
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: پس از ابتلای دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به بیماری کرونا، هم اکنون دو معاون وی و ۱۰ نفر از پزشکان و پرستاران قم هم به این بیماری مبتلا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی ابرازه امروز در خصوص آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا گفت: پس از ابتلای دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به بیماری کرونا، هم اکنون دو معاون وی و 10 نفر از پزشکان و پرستاران قم هم به این بیماری مبتلا شده‌اند.

 

وی تاکید کرد: در صورتی که مسائل بهداشتی به درستی در قم رعایت نشود شاید نیاز به تخت ما، به دو تا سه هزار هم برسد.

 

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم در خصوص تعداد قربانیان بیماری کرونا گفت: تاکنون 18 نفر بر اثر این بیماری در قم جان خود را از دست داده اند که بالای 55 سال سن داشته‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ظرفیت بیمارستان‌های کامکار و فرقانی تکمیل شده است، بیان کرد: در صورتی که این بیماری در قم به اوج خود برسد، یک بیمارستان صحرایی را آماده سازی خواهیم کرد.

 

ابرازه راهکار موثر برای جلوگیری از شیوع این ویروس را قرنطینه خانگی دانست و تاکید کرد: مردم باید یک تا دو ماه و در ایام نوروز خود را در منازل قرنطینه کنند.

 

وی با اشاره به اینکه قرنطینه شدن شهر کار فرهنگی مناسبی نیست بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت بیمارستان کامکار و فرقانی تکمیل شده و بیمارستان امام رضا نیز از دو شب قبل در چرخه پذیرش بیماران قرار گرفته است.

 

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم از آماده سازی بیمارستان علی بن ابیطالب خبر داد و گفت: در صورت نیاز سپاه و ارتش نیز بیمارستان‌های صحرایی خود را در قم مستقر خواهند کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->